Roompot bouwt restaurant Bestevaer om tot Beach Club

Roompot bouwt restaurant Bestevaer om tot Beach Club

Roompot heeft het restaurant Bestevaer aan Roompot Marina in Kamperland tot Beach Club omgebouwd. Park- en strandgasten, kunnen er voortaan terecht voor cocktails, fingerfood maar ook een uitgebreide maaltijd. Roompot installeerde er ook een high-end beeld- en muziekinstallatie voor gestreamde optredens.

In drie weken bouwde Roompot het restaurant Bestevaer in Kamperland om tot een Beach Club.

Roompot zet sterk in op de audiovisuele beleving. De aanbieder van vakantiewoningen werkt hiervoor samen met Atmosphere Media, dat zijn strepen al verdiende bij premium resorts en cruiserederijen, en voor het eerst nu ook door een Nederlands vakantiepark wordt gebruikt.

Via dit streamingplatform krijgt Roompot onbeperkt toegang tot onder meer livemuziek en concerten, achtergrondmuziek en -beelden, videoclips.

Die beelden, maar ook sportwedstrijden, krijgen gasten te zien op een 12,5m² groot ledscherm dat aan de gevel van de Beach Club hangt. Ook binnen heeft Roompot vier 75 inch schermen naast elkaar geplaatst om gasten te entertainen die het ’s avonds of in het najaar buiten wat te koud vinden.

Nieuw menu met foodtruck

Roompot introduceert ook een nieuw menu op deze locatie. Naast de traditionele drankjes, kunnen gasten er voortaan ook cocktails, fingerfood, poké bowls, vers fruit en cubano’s bestellen. Voor de Beach Bar komt een foodtruck.

Roompot Bestevaer

De Beach Club en de foodtruck zijn elke dag in het zomer- of hoogseizoen tot 21.30u geopend. Daarbij serveert Roompot vanaf de foodtruck al vanaf 9.00u, bij de Beach Club is dat een uur later. Roompot past de openingsuren aan de vraag aan.