Van der Valk lanceert eigen online platform voor hybride evenementen

Van der Valk lanceert eigen online platform voor hybride evenementen

Van der Valk lanceert Van der Valk Online, een platform waar 70 Van der Valk-hotels bij zijn aangesloten en zich richt op gasten die op een veilige wijze hybride evenementen willen organiseren.

Met dit platform wil Van der Valk, met hun 85 jaar ervaring in de meeting- & hospitality branche, ervoor zorgen dat de gasten van een evenement elkaar zowel online als offline kunnen blijven ontmoeten. Op het Van der Valk Online platform kunnen gasten evenement aanvragen, maar ook  inspiratie opdoen voor het effectief organiseren van verschillende soorten meetings en events in deze nieuwe vorm.

‘Het inzetten van hybride en online evenementen wordt naar verwachting een vast onderdeel van de bedrijfsstrategieën van onze opdrachtgevers’, zegt Freek van der Valk, algemeen directeur bij Van der Valk Business. ‘Ook wanneer het organiseren van grote evenementen in onze 776 zalen, verdeeld over 70 hotels in Nederland en België, wordt hervat.’

Volgens Van der Valk gaat er niets boven de kracht van een fysieke ontmoeting. ‘Juist nú is het belangrijker dan ooit dat organisaties en medewerkers met elkaar in contact treden en blijven. De afgelopen maanden draaide het vooral om vooruitkijken en hebben we letterlijk ingezoomd op de behoeften van onze opdrachtgevers. Zowel online als offline willen zij interactie, beleving en gastvrijheid kunnen bieden en dit allemaal binnen een veilige en vertrouwde omgeving.’

Deze waarden vormen de basis bij Van der Valk Online. Het is het startpunt voor opdrachtgevers die hybride evenementen willen organiseren en die geholpen willen worden bij het effectief inzetten van deze nieuwe manier van organiseren.

Vier hybride Van der Valk Online pakketten

Bijeenkomsten waaronder evenementen, trainingen, relatie-evenementen, kick-off meetings en congressen, kunnen nu naar hybride worden omgebogen met de vier speciaal hiervoor ontworpen hybride pakketten.

Ten eerste is er het gebruiksvriendelijke en snelle ‘Plug & Play’ pakket. Daarnaast het ‘Dynamic’ pakket met de mogelijkheid tot two-way streaming en veel interactiemogelijkheden en een geavanceerd en op maat ‘Custom’ pakket.

Voor bedrijven met meerdere vestigingen in Nederland en België en diegenen die meer fysieke gasten op locatie willen ontvangen, biedt het ‘Hybrid Multi Location’ pakket uitkomst. Hier kunnen namelijk meerdere Van der Valk-hotels worden ingezet voor hetzelfde hybride evenement.

De grote verschillen tussen de pakketten zijn te vinden in het aantal fysieke gasten en online gasten, one-way of two-way streaming en de hoeveelheid camera’s en speciale oplossingen voor interactie tussen de gasten onderling.

Eigen streaming-platform

Van der Valk staat bekend als een veilige en vertrouwde partner voor gastvrije bijeenkomsten. Om dit ook online te kunnen waarborgen, heeft Van der Valk Online de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een eigen streaming-platform voor hybride en online evenementen.

De online deelnemers registreren zich hier voor het evenement en ook deelname aan de events vindt plaats via dit platform. De beveiligde omgeving zal geheel gepersonaliseerd worden naar wens en huisstijl van de opdrachtgever. Tevens worden hier alle data en documenten van het evenement veilig opgeslagen.