Hotels Lore Group introduceren arrangementen met waardebonnen voor restaurant

Hotels Lore Group introduceren arrangementen met waardebonnen voor restaurant

Lore Group, de groep waar de Amsterdamse hotels Pulitzer Amsterdam, Kimpton De Witt en Soho House onderdeel van uitmaken, introduceert twee speciale arrangementen waarbij tot bijna de helft van de arrangementsprijs in de eigen restaurants besteed kan worden.

Om de restaurants rendabel open te kunnen houden, verleiden Pulitzer Amsterdam en Kimpton De Witt gasten om te komen overnachten en daarbij in de eigen hotelrestaurants te eten. Om dat te stimuleren, ontvangen gasten bij een overnachting een tegoed dat ze gedurende het verblijf in die restaurants of aan roomservice kunnen besteden. Dat kan oplopen tot bijna de helft van de arrangementswaarde.

Zo biedt Pulitzer Amsterdam het Stay Over Stay In arrangement aan vanaf 225 euro per nacht voor twee personen. Per nacht krijgen gasten 100 euro om te besteden in de restaurants Jansz., Pauze of aan roomservice.

Kimpton De Witt heeft het Mini Escape arrangement, vanaf 149 euro voor twee personen inclusief fietsen en parkeren. Daar krijgen gasten een tegoed van 50 euro voor de restaurants Celia of The Conservatory.

Beide pakketten van deze hotels van Lore Group zijn tot en met 31 december beschikbaar.

Amsterdamse hotels hebben het zwaar

Hotels in Amsterdam kampen door het bijna volledig wegvallen van de zakelijke markt en internationale toeristen als gevolg van de coronacrisis met extreem lage bezettingsgraden. Fors lager dan het landelijk gemiddelde, terwijl de hotels in de stad normaal gesproken ver boven dat landelijk gemiddelde zitten.

Met dergelijke arrangementen proberen hotels in de stad toch hun bezetting wat op te krikken en de f&b omzet te stimuleren.