De L'Europe opent delicatessenzaak van Bord'Eau en kerstwinkel

De L'Europe opent delicatessenzaak van Bord'Eau en kerstwinkel

Het Amsterdamse hotel De L'Europe transformeert tot één grote kerstwinkel. Het team van Bord'Eau opent in Freddy's Bar de delicatessenzaak Freddy's Winter Deli en in 't Huys, een deel van het hotel waar Amsterdamse winkels en bedrijven een plekje hebben, opent 't Kersthuys met boeken en luxe geschenken.

Chefkok Bas van Kranen en zijn team van restaurant Bord’Eau* toveren de iconische messing toog van Freddy's Bar, die gesloten is als gevolg van de coronamaatregelen, om tot delicatessenzaak Freddy's Winter Deli. Hier kunnen hotelgasten én bezoekers terecht voor feestelijke delicatessen voor thuis en cadeaus voor de feestdagen. Het team van Bord'Eau verzorgt hapjes, broodjes, koffie-on-the-go, bijzondere gerechten en dranken om mee te nemen.

Ook verkoopt Freddy's Winter Deli grote en kleine verrassings- en borrelboxen vol lekkere dingen om te geven. Deze boxen zijn gemaakt en samengesteld door de verschillende restaurants van het hotel en 't Huys: restaurant Bord'Eau, Brasserie Marie en trattoria Graziella. Ook kan een eigen box worden samengesteld.

In 't Kersthuys' kan men terecht voor boeken en luxueuze geschenken in de sfeervolle winkels van Mendo, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

Hotel De L'Europe Amsterdam heropende het afgelopen jaar in nieuwe stijl na een grootscheepse renovatie. Hierbij opende ook 't Huys, een nieuwe vleugel van het hotel waar restaurant Graziella, diverse conceptstores, stijlvolle event ruimtes en signature suites hun 'thuis' vonden.

De geschiedenis van het hotel De L'Europe Amsterdam gaat terug tot 1896. Ooit gebouwd op de restanten van de oude stadswal heeft het hotel zich ontwikkeld van exclusief hotel in het centrum van de stad tot een beschermer van Amsterdamse cultuur en stijl. De L'Europe Amsterdam biedt haar gasten 111 kamers en suites. In het souterrain is een luxe spa en een wellness.

Ook biedt het hotel haar gasten diverse restaurants en bars. Dit zijn restaurant Bord'Eau waar gevierd Chef Bas van Kranen de leiding heeft over de keuken, brasserie Marie en Freddy's bar, de legendarische bar waar wijlen Freddy Heineken graag kwam om te ontspannen.