Odyssey Hotel Group benoemt Arnoud Griffioen tot financieel directeur

Odyssey Hotel Group benoemt Arnoud Griffioen tot financieel directeur
Arnoud Griffioen - beeld: Odyssey Hotel Group

Hotelmanagementbedrijf Odyssey Hotel Group voegt Arnoud Griffioen toe aan het managementteam. De 50-jarige Nederlander is benoemd tot CFO van Odyssey. Hij ondersteunt CEO Rick van Erp en investeerder Activum SG bij het management en de expansie van het bedrijf.

Arnoud Griffioen werkte recent als zelfstandig interim CFO voor klanten in de diverse sectoren. Zijn enthousiasme voor de hotelsector heeft hij eerder ontdekt als accountant bij PricewaterhouseCoopers waar hij diverse hotelketens als klant had. Hij is tevens CFO geweest bij de Eden Hotel Management en bij Fletcher Hotels.

‘Arnoud Griffioen past perfect in ons team. Hij heeft een passie voor het hotelwezen zoals wij allemaal. Zijn jarenlange ervaring en de daaruit voortvloeiende vaardigheden zijn van grote waarde voor onze uitbreidingsplannen’, zegt Rick van Erp, CEO van Odyssey Hotel Group.

Daarnaast heeft Arnoud Griffioen een uitstekende naam opgebouwd als examinator en docent aan de Hotelschool The Hague en gastspreker aan diverse universiteiten.

Odessey Hotel Group

Odyssey Hotel Group is in 2012 opgericht in Nederland en exploiteert momenteel 12 hotels met meer dan 2000 kamers in Nederland, Duitsland en Finland, met 30 extra gebouwen in aanbouw. In de komende jaren mikt het bedrijf op minstens zijn 100e hoteloperatie in de EU.

De groep opereert veelal onder merken van Marriott (Autographh Collection, Tribute) en InterContinental Hotels Group (Moxy, Holiday Inn). Enkele bekende hotels zijn Nassau Breda (halvefinalist Dutch Hotel Award 2021) en The Slaak Rotterdam.