Alles over ambachtelijk ijs

Kiona Malinka en Coen Crusio openen vierde vestiging Crusio IJs
Familiebedrijf Crusio IJs werkt hard aan de uitbreiding van het aantal locaties. In de overdekte Versmarkt de Zeeland in Bergen op Zoom hebben...

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging
Kiona Malinka en Coen Crusio hebben op de boulevard van Bergen op Zoom een derde vestiging geopend van Crusio IJs. Het familiebedrijf huisvest sinds...

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op
De verkoop van Golden Dreams voor het Prinses Máxima Centrum heeft €13.500 opgeleverd. Het ijsje werd speciaal ontwikkeld in opdracht van Vereniging...

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...

Chefs over ijsbereiding: 'Investeer in apparatuur'
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Tweede vestiging Crusio IJs: 'Kans die op ons pad is gekomen'
Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...

David's Gelato test eetbare ijslepels: 'Wil graag pionieren'
In de zoektocht naar alternatieven voor plastic test David Hoppenbrouwers van David's Gelato in Gouda lepels gemaakt van koek. De ondernemer is...

Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: 'Dit is de toekomst'
Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. 'Vooral omdat het de smaak...

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...