Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over ambachtelijk ijs

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...

Citroen Rozemarijn ijs Credits: Bakeplus

Chefs over ijsbereiding: ‘Investeer in apparatuur’

Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...

Tweede vestiging Crusio IJs: ‘Kans die op ons pad is gekomen’

Tweede vestiging Crusio IJs: ‘Kans die op ons pad is gekomen’

Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...

David’s Gelato test eetbare ijslepels: ‘Wil graag pionieren’

David’s Gelato test eetbare ijslepels: ‘Wil graag pionieren’

In de zoektocht naar alternatieven voor plastic test David Hoppenbrouwers van David’s Gelato in Gouda lepels gemaakt van koek. De ondernemer is...

Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: ‘Dit is de toekomst'

Van Swoll IJs kiest voor roestvrijstalen lepels: ‘Dit is de toekomst'

Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...

Verhage Delfgauw. (C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice

IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...

Gelateria Miuz brengt ‘het echte Italiaanse ijs’ naar Amsterdam

Gelateria Miuz brengt ‘het echte Italiaanse ijs’ naar Amsterdam

De Italiaan Carlo Petroni is gek op Amsterdam. In 2014 verliet hij zijn thuisland voor een baan als engineer in de olie- en gasindustrie. Recent...

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor deze zomer. Maar daarnaast blijven...

Tweede Meestertitel voor Hidde de Brabander

Tweede Meestertitel voor Hidde de Brabander

Hidde de Brabander is naast Meester Patissier nu ook Meesterijsbereider. Hij is daarmee een van de weinige Meesters in Nederland met twee van deze...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen