
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De...
Met zelfgemaakt dessertijs kun je je als ondernemer onderscheiden. Het ijs bereiden is helemaal niet zo moeilijk, ervaren chefs Arjan Suijkerbuijk en...
Coen Crusio en Kiona Malinka openen in het voorjaar van 2023 een tweede vestiging van Crusio IJs. De winkel wordt gerealiseerd in het dorpshart van...
In de zoektocht naar alternatieven voor plastic test David Hoppenbrouwers van David’s Gelato in Gouda lepels gemaakt van koek. De ondernemer is...
Wie deze zomer een ijsje komt eten bij Van Swoll IJs in Apeldoorn, krijgt daarbij een roestvrijstalen lepel geserveerd. ‘Vooral omdat het de smaak...
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...
De Italiaan Carlo Petroni is gek op Amsterdam. In 2014 verliet hij zijn thuisland voor een baan als engineer in de olie- en gasindustrie. Recent...
Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor deze zomer. Maar daarnaast blijven...
Hidde de Brabander is naast Meester Patissier nu ook Meesterijsbereider. Hij is daarmee een van de weinige Meesters in Nederland met twee van deze...