Drie Nederlandse ijsbereiders gaan op voor Europese finale Gelato Festival World Masters

Drie Nederlandse ijsbereiders gaan op voor Europese finale Gelato Festival World Masters

Gelato Festival World Masters zoekt voor de periode 2022-2025 wereldwijd naar 's werelds beste ijs. De Nederlandse stop was in Breda, waar 22 ambachtelijke ijsbereiders deelnamen aan de zoetste wedstrijd van het jaar, georganiseerd op het hoofdkantoor van Carpigiani Benelux.

Kiona Malinka en Coen Crusio openen vierde vestiging Crusio IJs

Kiona Malinka en Coen Crusio openen vierde vestiging Crusio IJs

Familiebedrijf Crusio IJs werkt hard aan de uitbreiding van het aantal locaties. In de overdekte Versmarkt de Zeeland in Bergen op Zoom hebben eigenaren Kiona Malinka en Coen Crusio hun vierde vestiging geopend. 'Even naar de slager of de bakker en daarna een ijsje halen.'

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging

Crusio IJs zet groeiambities kracht bij met derde vestiging

Kiona Malinka en Coen Crusio hebben op de boulevard van Bergen op Zoom een derde vestiging geopend van Crusio IJs. Het familiebedrijf huisvest sinds 1915 aan de Wouwstraat in Bergen op Zoom en breide vorig jaar al uit met een filiaal in Hoogerheide. 'Het is onze eerste overname.'

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op

Ambachtelijk ijsje voor goede doel levert 13.500 euro op

De verkoop van Golden Dreams voor het Prinses Máxima Centrum heeft €13.500 opgeleverd. Het ijsje werd speciaal ontwikkeld in opdracht van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum voor de viering van de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs op vrijdag 24 maart.

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn opvolger.

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

IJs voor goede doel op Europese Dag Ambachtelijk IJs

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs - vrijdag 24 maart - in actie voor het Prinses Máxima Centrum. De volledige opbrengst van de verkoop van een speciaal ontwikkeld ijsje op die dag wordt gedoneerd. Het gaat om de door Björn Olaf Royd Cocu ontwikkelde Golden Dreams met gold kiwi, mango en limoen.