blog

Sterren zetten we graag in de zon

Restaurant 619

Misset Horeca staat nog één keer stil bij de uitreiking van de Michelinsterren afgelopen december.

Sterren zetten we graag in de zon

Misset Horeca interviewde driesterrengastvrouw Claudia Brevet. Ze levert met haar man Jannis al jaren een buitengewone prestatie en kreeg hiervoor eindelijk de erkenning van Michelin. Het is het verhaal van de Gastvrouw van het Jaar, over de weg naar de derde ster, een weg die niet altijd over rozen ging.

Ook besteden we in de laatste Misset Horeca van het jaar veel aandacht aan de Horecava. We starten op de beurs met de inschrijvingen voor de Misset Horeca Top 100’s: de Café Top 100, de Terras Top 100, Koffie Top 100 en de Cafetaria Top 100. Want wij gaan ook in 2018 op zoek naar onze sterren. Op zoek naar ondernemers die succesvol zijn, zich onderscheiden en innovatief zijn. En, die dit willen laten onderzoeken.

Meedoen met de Top 100’s betekent dat je getest en onderzocht wordt door mystery visits en een vakjury. Met de rapportages die hieruit voortkomen kun je je voordeel doen als ondernemer. De besten worden beloond. Ondernemers in de Top 100 worden groots in het zonnetje gezet en profiteren van de enorme media-aandacht.

Uiteraard ontbreekt Misset Horeca niet op de grootste horecabeurs van Nederland. In hal 5, stand 316 zijn horecaprofessionals welkom voor een hapje en een drankje. De redactie is aanwezig om verslag te doen en de dagelijkse nieuwsbrief te verzorgen. Ik hoop u daar te zien. Maar voordat het zover is wens ik u namens de makers van Misset Horeca heel fijne feestdagen met gasten en/of familie.

Reageer op dit artikel