nieuws

Sergio Herman weer Beste Chef

Restaurant

Sergio Herman is voor het tweede jaar op rij door GaultMillau verkozen tot Beste Chef. Hij is volgens de restaurantgids van ongekende klasse en een groot vertegenwoordiger van de Nederlandse gastronomie.

Sergio Herman weer Beste Chef

Herman oogt ontspannen, en is zichtbaar ontroerd met de award, waarbij hij door Van Lissum de hemel in wordt geprezen als lichtend voorbeeld voor collega’s. Ook behoudt Hermans Oud Sluis de 19,5 punt in de gids.

Shownieuws hoopt er al op, en inderdaad maakte Ellemieke Vermolen haar opwachting aan de zijde van Herman. ‘Meestal zijn we op gala-avonden voor mijn werk, en is hij de man van. Nou ben ik een keer de vrouw van!’ straalt Vermolen.

Verder kan het stel de werelden van tv en gastronomie goed gescheiden houden, zegt Vermolen. ‘We zijn ook best een gewoon stel. Als ik laat thuis ben kookt Sergio, en als hij laat thuis is kook ik. En dan vaak gewoon pasta.’

Op de vraag of Herman het niet stoort dat shownieuws wel naar een culinair gala komt, maar niet eens weet hoe hij eruit ziet, moet hij vooral lachen. ‘Da’s wel een mooie!’, en dan met een knipoog: ‘Maar zullen we het nu weer over eten hebben?’

Nieuwsberichten over GaultMillau:

Ranglijsten uit de GaultMillau:

Reageer op dit artikel