nieuws

Blender Rotterdam wijzigt eetconcept

Restaurant

Blender Rotterdam gooit vanaf deze week de uitgebreide menukaart overboord en gaat verder met twee vaste menu’s van drie of meer gangen. Chef-kok Jonathan Daane Bolier wil alleen nog maar dagverse producten gebruiken maar dan wel tegen een scherpe prijs.

Blender Rotterdam wijzigt eetconcept

Een driegangenmenu bij Blender Rotterdam gaat 32,50 euro kosten. Gasten hebben de keus uit twee menu’s, menu Links en menu Rechts en samen dragen ze de titel Blended.

De horecagelegenheid die begin dit jaar van start ging zei destijds de kwaliteit van het uitgaan in Rotterdam te willen verbeteren. De eigenaren bekritiseerden het Rotterdamse uitgaansleven als een plek waar ‘commercie wint van originaliteit’ en hoopten daar met Blender verandering in te brengen.

Blender is gevestigd in een hoekpand aan de Witte de Withstraat in de Maasstad. Gastheer van Blender is Olle Weststrate.

Reageer op dit artikel