Daarnaast zijn oprichters Yorik America (29) en Philippe van de Wetering (28) in gesprek met een hotelketen om de Food&Beverage van het gehele hotel voor hun rekening te nemen. ‘Dat wordt dan een soort van shop in shop’, zegt Van de Wetering. Welke hotelketen het is, wil Van de Wetering nog niet loslaten omdat contracten nog niet zijn getekend.
Koffie
America en Van de Wetering kennen elkaar van de Hotelschool in Den Haag. Na hun afstuderen in 2005 vertrokken ze samen naar Australië. Tijdens deze reis ontstond het idee voor Boosty. Oprichter Van de Wetering vat Boosty samen als ‘lekker, snel en thoughtful. We combineren wellness met joy of life. Naast sappen, salades en broodjes besteden we ook veel aandacht aan koffie. Daarnaast is het voor ons belangrijk om mensen te informeren over wat ze eten.
‘Zo geeft ons mangosap een happyboost en helpt aardbei bij concentratie. Alle producten zijn vers, zonder conserveringsmiddelen. Binnenkort beginnen we een proef met een biologisch schap.’
De eerste Boosty is in januari 2007 van start gegaan aan de Frederik Henderiklaan in Den Haag. In 2009 volgde de Frederikstraat waar gewerkt wordt met een kleinere formule. De vestiging aan de Turfmarkt is een paar maanden geleden geopend.