nieuws

Jubileum voor sterzaak Tout a Fait

Restaurant

Sterrestaurant Tout a Fait in Maastricht bestaat twaalf en een half jaar. Het restaurant viert dit met een speciaal jubileummenu dat bestaat uit twaalf gangen met alle toppers uit de bestaansgeschiedenis. Tout a Fait is al tien jaar in bezit van een Michelinster en staat in de Misset Horeca Superlijst op plek 45.

Jubileum voor sterzaak Tout a Fait

Het twaalfgangen menu dat patron cuisinier Bart Ausems heeft samengesteld bestaat onder meer uit beekforel met Geuldalham en knolselderij, coquille met bloemkool en wilde kruiden, truffelsoep volgens Paul Bocuse, Livar buikspek met trappistenbier, D’Anjou duif met rotissoire met schorseneren. Het volledige menu is op de site van Tout a Fait te zien.

Het menu, inclusief bruisend aperitief, wijnarrangement en koffie met friandises staat op de kaart voor de speciale jubileumprijs van 125 euro. Het menu wordt in de maanden januari en februari geserveerd.

Het jubilerend Tout a Fait (Alliance Gastronomique) ligt midden in het historisch centrum van Maastricht, vlakbij het Onze Lieve Vrouwe Plein. De zaak bestaat uit drie niveaus, een apart aperitief gedeelte en twee restaurant gedeeltes waarvan er een op de open keuken uitkijkt.

Reageer op dit artikel