nieuws

Kritiek Jamie Oliver op keuken Gordon Brown

Restaurant

Topkok Jamie Oliver is absoluut niet te spreken over de keuken van de Britse premier Gordon Brown. ‘De keuken van Downing Street is erger dan die in veel gevangenissen,’ zo luidt de mening van Jamie Oliver. Hij mocht onlangs koken voor de Britse premier en zijn gevolg tijdens de top van de G20.

Kritiek Jamie Oliver op keuken Gordon Brown

Jamie Oliver veroordeelt de staat van de keukens in een interview met Jonathan Ross, presentator van de BBC. ‘Downing Street nummer tien heeft de vreselijkste keukens in Engeland’ zei Oliver.

De topkok droomt er van om ooit voor de Amerikaanse president Barack Obama en zijn gezin te koken. Tijdens de top werd Jamie Oliver door Obama uit mijn keuken geroepen voor een ontmoeting. ‘Misschien zal ik ooit nog voor ze koken.’

Zie ook

Reageer op dit artikel