nieuws

Michelin had bezwaar tegen naam Sterren Bib Gourmand Gala

Restaurant

Bezwaar van Michelin tegen de naam Sterren Bib Gourmand Gala is de reden achter de naamswijziging van de feestavond in Night of Gastronomy. Dit laat organisator L’Exception Lenselink weten aan Misset Horeca.

Michelin had bezwaar tegen naam Sterren Bib Gourmand Gala

‘Helaas heeft Michelin bezwaar aangetekend tegen de naam die we in het verleden al vijf jaar hebben mogen gebruiken,’ zegt Diana van Etten van L’Exception Lenselink.Maandag berichtte Misset Horeca
over de naamswijziging van het Sterren Bib Gourmand Gala in Night of Gastronomy. ‘Naast de culinaire top zijn ook de toppers uit de hotelsector en de belangrijkste vertegenwoordigers uit de branche uitgenodigd en dekte de oorspronkelijke naam ook de lading niet meer,’ voegt Van Etten toe.

‘De opzet van de avond blijft hetzelfde. De betrokken partners zetten de chefs die uitzonderlijke resultaten hebben geboekt in het zonnetje.’

De Night of Gastronomy 2011 vindt plaats op maandag 12 december in Amsterdam. Decor voor het gala is de grand ballroom van het Okura hotel. De presentatie van de avond is in handen van Martijn Krabbé. Topchefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers zorgen samen met de keukenbrigade van Okura en de sterklas van ROC Amsterdam voor de culinaire invulling.

Roel van Velzen en zijn band zorgen voor de muzikale omlijsting, daarna sluit DJ Dennis van der Geest de avond af.

Reageer op dit artikel