nieuws

Nederlandse topchefs koken op filmpremière El Bulli

Restaurant

Ron Blaauw, Niven Kunz, Mario Ridder en Edwin Vinke geven de galapremière van de film ‘El Bulli: Cooking in Progress’ een bijzonder tintje. Als eerbetoon aan ’s werelds grootste chef-kok maken ze speciaal voor de filmpremière een vijfgangen amusediner.

Nederlandse topchefs koken op filmpremière El Bulli

De vier sterrenchefs geven hun interpretatie aan de gerechten van Ferran Adria en maken gezamenlijk een vijfgangen amusediner voor de gasten. Ron Blaauw van Ron Blaauw Restaurant in Amsterdam, Niven Kunz van Niven in Rijswijk, Mario Ridder van De Zwethheul in Schipluiden en Edwin Vinke van de Kromme Watergang in Hoofdplaat eren zo met een walking diner ’s wereld grootste chef-kok.

De documentaire over Ferran Adria gaat op 29 augustus in het Amsterdamse theater Pathé Tuschinski in première. ‘El Bulli: Cooking in progress’ kijkt mee met Ferran Adria en zijn team van topchefs. Hoe experimenteren ze met structuur, geluid, kleur en smaak. Hoe komt een nieuw gerechtje tot stand?

De prijs per kaart bedraagt € 195,- excl. BTW. Kaarten zijn te bestellen via 020 – 625 85 81 of events@pathe.nl.

De film van Gereon Wetzel komt op 1 september in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op dit artikel