nieuws

Pizzeria eist geld van ‘Smaakpolitie

Restaurant

De Leusdense pizzabakker Maged Santaos eist een schadevergoeding van het SBS-programma ‘De Smaakpolitie’. Zijn zaak Bianca Maria werd onlangs vernietigend beoordeeld door het tv-programma van kok Rob Geus.

Pizzeria eist geld van ‘Smaakpolitie

Volgens eigenaar Santaos is inmiddels alles op orde, maar blijven de klanten weg. De prullenbak had geen deksel, er vlogen vliegen rond en de kitranden en de schoonmaakspullen zagen er vies uit, net als de vriezer. En dan was ook nog eens de handzeep op.

Keurmeester Rob Geus van ‘De Smaakpolitie’ werd niet blij van de keuken van de pizzeria. In de uitzending van vorige week zondag kraakte Geus de pizzabakker. Sindsdien blijft het akelig stil bij Bianca Maria.

De eigenaar van de pizzeria zegt na het bezoek van Geus in augustus, alles meteen netjes te hebben aangepast. ‘Ik heb een nieuwe vuilnisbak met deksel, ik heb de kitranden opnieuw afgekit, de vriezer weggedaan en ik maak beter schoon,’ aldus de man dinsdag 16 januari in het Algemeen Dagblad.

Op zijn verzoek aan ‘De Smaakpolitie’ om langs te komen, zodat hij kan laten zien dat alles nu wel goed is, krijgt hij geen reactie en dus vond hij het tijd voor een advocaat. ‘Ik wil rectificatie om de slechte naam die ik heb gekregen recht te zetten en een schadevergoeding voor de omzet die ik ben misgelopen.’

Reageer op dit artikel