nieuws

The Oriental Swan op vierde plek Chinese Restaurant Top 100

Restaurant

The Oriental Swan klimt in deze tweede Top 100 van de 73e naar de 4e plaats, en dat is een knappe prestatie. Gasten worden zeer gastvrij onthaald en vriendelijk naar hun tafel geleid.

The Oriental Swan op vierde plek Chinese Restaurant Top 100

The Oriental Swan is sinds 1992 het specialiteitenrestaurant van Siu Cheung en Miranda Mok. Het traditioneel ogende, stijlvolle Chinese restaurant voert een klassieke kaart met gerechten uit de Kantonese, Szechuaanse en Thaise keuken. Ze vormen de ingrediënten voor een perfecte prijskwaliteitverhouding.

Behalve verschillende specialiteiten serveert de familie Mok rijsttafels, twee driegangen dim sum-menu’s en een maandelijks wisselend FER-menu. The Oriental Swan is actief lid van de 27 leden tellende Fine Eastern Restaurants. Op de site laten de eigenaren weten vooral in te spelen op de smaak van hun gasten.

The Oriental Swan biedt een wijnkaart met zo’n zestig wijnen. Sommelier Miranda Mok is verantwoordelijk voor de selectie hiervan. Op de kaart beveelt zij behalve wijnen uit de Elzas vooral witte Bourgognewijnen aan haar gasten aan, omdat deze goed bij de Chinese smaken passen.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel