nieuws

Strijd tussen Niven, Vermeer en Aubergine

Restaurant

Restaurant Niven uit Rijswijk, Restaurant Vermeer uit Amsterdam en Aubergine uit Steyl strijden tegen elkaar om de titel Beste Groenterestaurant van Nederland.

Strijd tussen Niven, Vermeer en Aubergine

Op maandag 8 oktober wordt bekend of Restaurant Niven*, Restaurant Vermeer* of Restaurant Aubergine zich Beste Groenterestaurant van Nederland mag noemen.

De wedstrijd is een initiatief van de Belgische groentekok Frank Fol. Fol organiseert de strijd Beste Groenterestaurant van de Benelux voor de vierde keer met dit jaar voor het eerst in elke regio een eigen winnaar.

Groenten zijn voor Chris Naylor, chef van kanshebber Vermeer in Amsterdam, de directe link naar de seizoenen en de regionale keuken. ‘In mijn ogen is dat de essentie van een goede keuken,’ aldus Naylor.

De jury bepaalt niet alleen wie er gaat winnen op 8 oktober, ook de stemmen van gasten tellen mee. Online kan er gestemd worden op de site www.denkgroenten.info. Online staat nu restaurant Vermeer qua stemmen bovenaan.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Fine Food Professional in Hotel Barbizon Palace in Amsterdam.

Reageer op dit artikel