nieuws

Mario Ridder over Michelin 2015: ‘geen commentaar

Restaurant

Voor Mario Ridder is het nieuws van Michelin even slikken. Hij verliest de twee sterren van De Zwethheul, maar krijgt in de Michelingids 2015 nog geen vermelding met Joelia by Mario, dat in januari in het Rotterdamse Hiltonhotel opent. ‘Ik geef nu even geen commentaar.

Mario Ridder over Michelin 2015: ‘geen commentaar

Ridder wil eerst de gids lezen, voor hij meer kwijt wil, zegt hij. ‘Ik zal moeten wachten tot hij in de winkel ligt. Pas dan weet ik wat ik er van vind.’

Ook op de vraag waarom hij eerst de gids wil lezen voor hij wil reageren is het vriendelijk doch afgemeten antwoord: ‘geen commentaar.’

De exploitatie van De Zwethheul blijft, na de verhuizing van het voormalig tweesterrenrestaurant naar het Rotterdamse hotel, in handen van Ridder. Joris Peters gaat volgens De Telegraaf De Zwethheul runnen en zal op termijn de zaak overnemen. Het pand van De Zwethheul is en blijft in bezit van Cees Wildschut.