nieuws

Hans van de Meeberg naar Misset Horeca

Restaurant

Het redactieteam van Misset Horeca is uitgebreid met Hans van de Meeberg. Van de Meeberg gaat naast zijn activiteiten voor SpecialBite aan de slag als culinair- en wijnredacteur voor Misset Horeca en MissetHoreca.nl.

Hans van de Meeberg naar Misset Horeca

Hans van de Meeberg had altijd al een voorliefde voor wijn & spijs en maakte er – na zijn werk in marketing en reclame – zijn beroep van.

Hij is sinds 2004 betrokken bij restaurantplatform Specialbite, eerst als spotter en tegenwoordig als mede-eigenaar, ook werkte hij nog als inspecteur bij een andere restaurantgids. Daarnaast was Van de Meeberg actief voor KHN, onder meer als hoofd communicatie.

Hij is van mening dat de Nederlandse restaurants op alle niveaus steeds beter worden en is er stellig van overtuigd dat ‘beleving en vertellen’ steeds belangrijker worden.

Reageer op dit artikel