nieuws

Kookgek met Joop Braakhekke terug op tv

Restaurant 1167

Tv-zender ONS gaat vanaf 8 september het populaire kookprogramma uit de jaren ’90 ‘Kookgek met Braakhekke’ opnieuw uitzenden.

Kookgek met Joop Braakhekke terug op tv

Joop Braakhekke, eigenaar van restaurant Le Garage (sinds 1990), werd met het wekelijkse culinaire reisprogramma Kookgek met Braakhekke in de jaren ’90 een echte tv-persoonlijkheid en één van de eerste grote tv-koks van Nederland.

Feest der herkenning

ONS zendt 21 afleveringen van de populaire reeks vanaf dit najaar opnieuw uit. Een feest der herkenning voor liefhebbers van nostalgie. Joop Braakhekke reist in het programma de wereld over en ontmoet andere culturen en keukens met de lekkerste recepten, van Finland tot Cuba en van Amerika tot Marokko.  De 21 afleveringen van Kookgek met Braakhekke zijn vanaf donderdag 8 september wekelijks te zien bij ONS om 20:30 uur.