nieuws

Aviko lanceert online platform voor chef-koks

Restaurant 673

Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel een belangrijke rol kan spelen in een onderscheidende menukaart. Daarom lanceert Aviko deze maand voor chef-koks het online platform ’Vier het Seizoen’. Op dit platform kunnen chef-koks seizoensgebonden inspiratie opdoen voor hun eigen menukaart.

Aviko lanceert online platform voor chef-koks

Van vegetarisch, winters barbecueën en kerst tot serveerwijzen, beleving en millenials: je komt als chef-kok anno 2016 om in de trends en ontwikkelingen. Daarnaast verandert de menukaart ook nog eens met het seizoen mee. Om met al deze factoren rekening te houden, moet je als chefkok inspiratie opdoen om je te kunnen onderscheiden. Vier het Seizoen voorziet in deze behoefte en biedt chef-koks een rijke bron van informatie en inspiratie.

Inspiratie van Tom Hansen

Op dit moment staat er op het platform onder andere een blog van voormalig chefkok, docent consumptieve techniek en foodstylist, Tom Hansen. In zijn blog geeft hij dit keer zijn visie op seizoensgebonden menukaarten. Want zoals hij zelf zegt: ‘Het is niet alleen een culinaire voorwaarde om op de seizoenen te letten, het is ook veel smakelijker.’ Ook online te vinden is winterse barbecue inspiratie. Deze trend verovert in rap tempo ons land. Voor de perfecte winterbarbecue moet je als chef-kok over veel dingen nadenken, bijvoorbeeld over welke barbecue je het beste kunt gebruiken. Alle ins en outs voor winters barbecueën kun je op Vier het Seizoen vinden. Het online platform maakt onderdeel uit van Aviko.

Reageer op dit artikel