nieuws

Ivory in Nijmegen opent tweede zaak

Restaurant 2920

Het team achter Restaurant Ivory in Nijmegen opent een tweede zaak, ook in Nijmegen: Bistro Bar Ivory.

Ivory in Nijmegen opent tweede zaak

Eigenaar Tijs Huijbers startte vier jaar geleden met Restaurant Ivory. ‘In de afgelopen vier jaar hebben wij veel energie en inspiratie gehaald uit de beleving en reacties van onze gasten bij Ivory. Met die energie en inspiratie openen wij nu onze Bistro Bar Ivory.’

Huijbers noemt de bistro het kleine broertje van het restaurant. De kaart is samengesteld door hem en chef Bram van Dartel. Huijbers zal in beide zaken aan de kachel te vinden zijn. Bediening wordt verzorgd door restaurantmanager Tommy Molier en gastheer Stijn Boer.

Het interieur van de bistro, die eind september de deuren opende, is volgens Huijbers ‘warm en industrieel, met levendig hout, strak petrol en frisse grijstinten.’

De kaart verraadt een klassieke opleiding: steak, zeebaars, coquille, zwezerik en truffel staan gemoedelijk naast elkaar.

Reageer op dit artikel