nieuws

Primeur Heerlijk10Daagse in november België

Restaurant 1775

Het in Nederland bekende concept van de Heerlijk 10Daagse gaat in België van 18 tot en met 27 november in première. Belgische toprestaurants kunnen menu’s aanbieden voor een vastgestelde prijs. Bij Michelinster(ren) en een bepaald aantal punten uit in de meest recente GaultMillau-editie, komt er een toeslag.

Primeur Heerlijk10Daagse in november België

De Heerlijk10Daagse heeft in Nederland inmiddels tien edities achter de rug. Reden voor de initiatiefnemers om over de grens te kijken. Tussen 18 en 27 november zullen tal van gerenommeerde restaurants verspreid over heel België een driegangenlunch serveren voor 22,50 euro per persoon en een driegangendiner voor 27,50 euro per persoon. Voor restaurants met 1 Michelinster en/of 15/16 punten in de meest recente editie van GaultMillau geldt een toeslag van 10 euro per persoon, voor restaurants met 2 Michelinsterren en/of 17/18 punten in GaultMillau een toeslag van 20 euro per persoon.

Inschrijven en meedoen

Geïnteresseerden kunnen vanaf 31 oktober via www.heerlijk.be en via www.delicieux.be hun lunch of diner reserveren in het toprestaurant van hun keuze. De volgende (sterren)restaurants hebben zich al ingeschreven voor de Heerlijk10Daagse: Den Huzaar (Brugge), Tafel 10 (Ruiselede), Marcus* (Deerlijk), Hofke van Bazel* (Bazel), Mangerie ’t Cruydt (Hoogstraten), De Kleine Zavel (Antwerpen), Chef's Table (Burcht), Brasserie Courant d’eau (Gent), La Feuille d’Or (Dilsem-Stokkem), La Source* (Lanaken), Daiquir (Turnhout), Schatteman (Hertsberge), Brasserie Docks (Antwerpen), ‘t Vijfde Seizoen (Aalter) en Huis de Colvenier (Antwerpen).

Reageer op dit artikel