nieuws

Schilo van Coevorden, Niven Kunz en Michael Wolf in actie voor Serious Request

Restaurant 1028

Chefs Schilo van Coevorden, Niven Kunz en Michael Wolf komen dit jaar in actie met een veiling waarvan de opbrengst naar Serious Request 2017 gaat. 3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking.

Schilo van Coevorden, Niven Kunz en Michael Wolf  in actie voor Serious Request
Schilo van Coevorden

Schilo van Coevorden

Bij het Conservatorium hotel wordt een overnachting geveild. Naast een overnachting krijg degene met het hoogste bod ook nog eens een treatment in de Akasha Spa en een private-diner van topchef Schilo van Coevorden én een ontbijt. Als kers op de taart wordt diegene opgehaald door een chauffeur van Bentley Leusden in een Bentley.
Via deze link kun je het item bekijken. Er kan op het item geboden worden vanaf 18 december

Michael Wolf en DJ Michel de Hey

WolfChef-kok Michael Wolf en zijn team van restaurant Wolf Atelier in Amsterdam koken bij de persoon met het hoogste bod thuis, terwijl DJ Michel de Hey plaatjes draait. Wolf bereidt het eten, regelt de wijnen en neemt zelfs een deel van de bediening uit zijn restaurant in Amsterdam mee.

Via deze link kun je het item bekijken:
Er kan op het item geboden worden vanaf 20 december.

Niven Kunz

NivenSterchef Niven Kunz bereidt een tiengangendiner – inclusief wijnarrangement, koffie en friandises, voor de hoogste bieder en diens vrienden. Daarnaast mag de hoogste bieder ook met een vriend een dag meelopen in de keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant Niven in Rijswijk.

Via deze link kun je het item bekijken. Er kan op het item geboden worden vanaf 19 december.

 

Reageer op dit artikel