nieuws

Ryan Bahadoer over overstap naar The Student Hotel

Restaurant 12376

‘Bij The Pool krijg ik de kans om een breed publiek kennis te laten maken met het beste uit de internationale cuisine en hen te verrassen met local dishes’, zegt Ryan Bahadoer (32) over zijn overstap naar The Pool. Dinsdag 11 april werd bekend dat Bahadoer sterrestaurant de Karpendonkse Hoeve verlaat, om als chef aan de slag te gaan in The Pool. Dit is het restaurant in het recent geopende The Student Hotel Eindhoven.

Ryan Bahadoer over overstap naar The Student Hotel

De komst van de getalenteerde chef luidt een nieuwe periode in voor het hotel. Zo zal Ryan Bahadoer vanaf 1 juni een geheel vernieuwde kaart presenteren. Deze staat geheel in het teken van shared-dining en verse, gezonde ingrediënten. Het menu is een combinatie van internationaal comfort food met lokale favorieten. Naast Eindhoven heeft The Student Hotel ook vestigingen van The Pool in zijn hotels in Amsterdam en Groningen. Bahadoer zal met de lokale chefs een adviserende rol hebben bij het samenstellen van de menukaart.

Bekijk hier het interieur van The Student Hotel Eindhoven

Menu samenstellen

Ryan Bahadoer: ‘Het internationale, maar toch intieme karakter van The Student Hotel en het community gevoel dat zij weten te creëren wil ik nog meer doorvertalen naar The Pool. Ik ben dan ook ontzettend blij dat The Student Hotel mij de vrijheid geeft om een nieuw menu samen te stellen om dit te bereiken.’

‘Dolgelukkig met komst Bahadoer’

Ceo van The Student Hotel, Charlie MacGregor kan niet wachten om Bahadoer in de keuken van The Pool aan het werk te zien. ‘Ryan is voor ons de perfecte chef-kok. Hij is eager, denkt out-of-the box en kookt met bold flavours. The Pool is voor veel mensen een eerste kennismaking met ons hotel. We willen dat The Pool een reflectie van ons hotelconcept is, een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, inspiratie op te doen en om natuurlijk lekker te eten. We geloven dat Ryan The Pool naar dit niveau kan brengen en zijn dan ook dolgelukkig met zijn komst.’

Op 20 april is Bahadoer in actie te zien tijdens het free-thinking festival BedTalks in The Student Hotel Eindhoven, waar hij de gerechten voor de festivalgangers verzorgt.

Chef-kok Rob van der Veeken wordt per 1 mei chef-kok in De Karpendonkse Hoeve. Van der Veeken verlaat voor zijn nieuwe baan Kaserne in Den Bosch.

Lees hier het artikel: Rob van der Veeken naar De Karpendonkshe Hoeve

 

Reageer op dit artikel