nieuws

Happy Italy opent twaalfde locatie in Breda 

Restaurant 4261

Het Italiaanse restaurant Happy Italy opent deze week een vestiging op het Breepark in Breda. Het is nummer twaalf. De ‘fast Italian’ van ondernemer Daniel de Blok opent woensdag 24 januari 2018 de deuren. Happy Italy is niet het enige restaurant op het Breepark.

Happy Italy opent twaalfde locatie in Breda 

Naast Happy Italy herbergt het Breepark – een groot evenemententerrein aan de rand van Breda – een McDonald’s, een pannenkoekenrestaurant, Restaurant Fifth Avenue, een grote bioscoop van Kinepolis en er opent ook een vestiging van de all-in formule Restaurant Vandaag. Happy italy

Op het Breepark bevinden zich verder een evenementenhal, een kinderspeelparadijs en een grote sportzaak Decathlon.

Happy Italy Breda

De Happy Italy in Breda omvat 900 vierkante meter. Naast de pizza en de pasta gaat deze locatie van Happy Italy ook broodjes verkopen.  De formule is eigendom van de Restaurant Management Groep van Daniel de Blok.

Breepark biedt een wisselend aanbod aan evenementen, beurzen en festivals. Zowel in- als outdoor. Met daarnaast verschillende vaste elementen: congres- en vergaderzalen, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, en een natuurgebied met allerlei sportmogelijkheden.

Meer Happy Italy-vestigingen in 2018

Naast Breda krijgen ook Zoetermeer, Schiedam en Groningen dit jaar vestigingen van het Italiaanse restaurant.  Ook in Spijkenisse is een locatie gevonden.  Hier was discussie over huurvrijstelling en bouwkosten die de gemeente voor haar rekening neemt. De rechter heeft de bezwaren van een nabijgelegen pizza-restaurant van de baan geveegd.

Er zijn al restaurants in Amsterdam, Arnhem, Alkmaar, Eindhoven, Enschede, Den Bosch, Kerkrade, Rotterdam (3x), Sandelingen (Hendrik-Ido Ambacht) en Tilburg.

Happy Italy  op 3 in  Top 10 out of home fastservice formules

Happy Italy I draait op grote volumes voor zeer redelijke prijzen. Pizza’s staan op de kaart vanaf 4,95 euro tot maximaal 9,95 en pasta-gerechten beginnen bij dezelfde prijs en gaan tot maximaal 10,95 euro. Happy Italy

De keten noemt zichzelf The Fast Italian. Volgens eigenaar Daniel de Blok werkt het restaurant met alleen maar verse producten. ‘Geen E-nummers, geen kleurstoffen. De pasta maken we zelf in onze productiekeuken’ De eerste vestiging van startte in Rotterdam, de thuishaven van de Restaurant Management Groep.

Daniel de Blok kennen we onder meer van zaken als De Fabriek (zijn eerste), Boudoir, de Martini Bar, Dylan’s, Zotter, Sorbonne, De Heeren Eetcafe, strandzaak Cinq en van Post Rotterdam.

Meer over Happy Italy

Reageer op dit artikel