nieuws

Horecaketen De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Restaurant 1208

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum, opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant ligt aan het Apeldoornse kanaal. 

Horecaketen De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Horecaketen De Beren maakte eerder bekend dit jaar minimaal 15 nieuwe vestigingen te willen openen. Apeldoorn heeft de primeur. Horeca-eigenaar Ad Schaap vertelt: ‘Dit is de eerste opening van 2018 – en wat voor één! Met de ligging in het centrum en aan het water is het restaurant een fijne horecaspot voor het Apeldoornse publiek.’ Het pand, waar eerder restaurant De Brugwachter was gevestigd, heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het interieur heeft door het gebruik van robuuste meubelen en natuurlijke materialen een huiselijke sfeer gekregen.

>> Leestip: Ad Schaap en Martijn Jansen over De Beren 2.0

Lunch, diner en borrel

Horecaketen De BerenHet restaurant is elke dag geopend vanaf 11.30 uur en gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch, diner als borrel. De menukaart is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit. Naast de beroemde Beren-gerechten, als spareribs en saté, kunnen gasten ook kiezen voor een mooie entrecote of tournedos. Ook borrelaars zijn bij deze vestiging aan het juiste adres: speciaalbieren en heerlijke gin & tonics zorgen voor een fijne vibe aan de bar.

‘Royale gerechten voor vriendelijke prijs’

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om zijn kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren begon in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. Mede dankzij de opening van acht nieuwe vestigingen is de omzet van De Beren in 2017 met 35 procent gegroeid ten opzichte van 2016.

Reageer op dit artikel