nieuws

Kasteel de Wittenburg haalt nieuwe maître uit Koninklijk Huis

Restaurant 1458

Martin van der Zwan maakt na 18 jaar de overstap van de Dienst van het Koninklijk Huis naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. In zijn functie als maître d’hôtel is hij zowel hoofd van de banqueting brigade als van het te openen à la carte restaurant.

Kasteel de Wittenburg haalt nieuwe maître uit Koninklijk Huis

Martin van der Zwan zal als maître d’hotel bij Kasteel de Wittenburg de brigade versterken door speciale aandacht te besteden aan etiquette en omgangsvormen. In zijn vorige functie bij de Dienst van het Koninklijk Huis was Martin van der Zwan als Hoofd Services verantwoordelijk voor de lakeien en housekeeping, wat hij 18 jaar gedaan heeft.

Mooie toekomst Kasteel de Wittenburg

‘De ervaring, visie en persoonlijkheid van Martin sluiten perfect aan op de koers van de Wittenburg en het niveau dat wij nastreven. Met onze nieuwe maître d’hôtel en het nieuwe à la carte restaurant, dat medio april 2018 haar deuren opent, gaan we een extra mooi jaar tegemoet’, laat directeur Ralf Meppelder weten.

Begin vorig jaar maakte Kasteel de Wittenburg na faillissement een doorstart. Marc Smeets werd toen aangetrokken de keukenbrigade aan te sturen.

Reageer op dit artikel