nieuws

Strandpaviljoen Colorado Charlie opent in Scheveningen

Restaurant 2814

Zondag 8 april opent strandpaviljoen Colorado Charlie in Scheveningen. Op de plek waar Colorado Charlie nu wordt opgebouwd stond tot september 2017 Beachclub De Karavaan. 

Strandpaviljoen Colorado Charlie opent in Scheveningen

Relaxen is bij Colorado Charlie tot een kunst verheven. Gasten kunnen in de late avonduren genieten van een drankje bij het knisperende vuur met livemuziek of een feestje op zondag. Ook zijn er film- en barbecue-avonden. ‘We willen het ultieme strandgevoel weer terugbrengen naar Scheveningen en blijven ver weg van de opgedofte strandfeestjes,’ vertelt een van de creatieve breinen achter Colorado Charlie: Stefano Richetta.

De hele dag feest

Strandpaviljoen Colorado Charlie‘We willen ons niet focussen op de feesten tot diep in de nacht langs het strand, maar gewoon lekker de hele dag door,’ vertelt Richetta. ‘Lekkere drankjes, goede strandhappen, fijne stoelen en dansen in het zand horen daar natuurlijk vanzelfsprekend bij, maar Colorado Charlie gaat een stapje verder. Er is iedere week een gezellige La Terrazza – een van de leukste vrijdagmiddagborrels van Scheveningen en omgeving. ’s Avonds gaat het vuurtje aan en mensen kunnen blijven hangen bij een smaakvolle barbecue en luisteren naar fijne tunes. We zullen zeker ook andere events gaan organiseren: foodmarkt, karaoke, filmavonden, dance events bijvoorbeeld.’

Yoga met uitzicht op zee

Leuk extraatje voor de gasten zijn de yogalessen op zondag. In samenwerking met Yoga Center Karuna worden er vijf verschillende soorten yoga aangeboden. Ook aan regenachtige dagen is gedacht: bij slecht weer worden de sessies naar de Romneyloods verplaatst.

Colorado Charlie

Op de plek waar Colorado Charlie nu wordt opgebouwd stond tot september 2017 Beachclub De Karavaan. ‘We waren opzoek naar een passende naam voor de nieuwe strandtent. Tijdens research naar de Karavaan liep ik tegen ‘Colorado Charlie’ aan. Dit is de bijnaam van Charlie Utter: een cowboy die in het Wilde Westen een karavaan (een groep handelsreizigers) veilig van plek A naar B begeleidde. Dat vonden we wel een mooie knipoog als verwijzing naar het vorige paviljoen’, aldus Richetta.

Reageer op dit artikel