nieuws

Joris Bijdendijk zwaait scepter bij rentree Palazzo

Restaurant 3204

Palazzo, ‘het theater van de zintuigen’,  keert na een afwezigheid van zes jaar, terug naar Nederland. Tijdens de 10e Palazzo-editie in ons land zal chef-kok Joris Bijdendijk de culinaire scepter zwaaien.

Joris Bijdendijk zwaait scepter bij rentree Palazzo

Daarmee is Joris Bijdendijk, na Ron Blaauw, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en Cees Helder, de 5e sterrenchef die zijn naam verbindt aan het Duitse dinnershow-concept.

Joris Bijdendijk: ‘Palazzo ligt me aan het hart’

Palazzo strijkt neer in Amsterdam, naast de Johan Cruijff ArenA, van 21 november 2018 tot en met 3 maart 2019. Terwijl, verspreid over de avond, het gastronomische viergangenmenu van Bijdendijk wordt geserveerd, zorgen  internationale topartiesten voor amusement in de befaamde Palazzo spiegeltent.

Lees ook: Meer over Joris Bijdendijk

‘Palazzo ligt mij aan het hart. Ik was groen als gras toen ik bij Ron Blaauw mee mocht werken aan dit culinaire theaterspektakel. Dat Palazzo en ik nu de handen ineenslaan vind ik een ongelooflijk mooie uitdaging. Bij Palazzo krijgt koken een extra dimensie’, aldus de chef-kok.

 

Reageer op dit artikel