La Cubanita opent 50ste vestiging

La Cubanita opent 50ste vestiging
De 50ste vestiging van La Cubanita is geopend in Ede.

Tapasketen La Cubanita heeft vorige week de deuren van haar vijftigste restaurant geopend. Het vijftigste restaurant van de keten -onbeperkt tapas voor 17,50 euro of 22,50 in het weekend- staat in Ede. Eigenaren zijn Pieter de Jong en Marissa van der Vaart.

De vijftigste vestiging van tapasketen La Cubanita bevindt zich in Ede. Iets meer dan een jaar geleden sloot La Cubanita in Ede haar deuren met als doel om in een groter pand te heropenen.

Derde vestiging voor franchisers

De eigenaren van de vestiging in Ede zijn Pieter de Jong en Marissa van der Vaart. Zij hebben momenteel al twee vestigingen van La Cubanita in Arnhem en Enschede. ‘Het was een drukke periode. De verbouwing van de vestiging in Ede duurde iets langer dan verwacht en in de tussentijd heeft de vestiging in Arnhem ook een flinke verbouwing ondergaan.’ Momenteel worden de zaken gerund met behulp van twee zonen van De Jong.

Onbeperkt tapas eten bij La Cubanita

Bij Tapasketen La Cubanita kunnen gasten onbeperkt tapas eten voor €17,50 doordeweeks en op vrijdag en zaterdag voor €22,50. De formule van La Cubanita is eigendom van Roland Hogenelst en staat in de Top 100 van grootste bedrijven en merken op plaats 34 met een omzet van 52 miljoen euro in 2016.

Ook de twee andere formules van Roland Hogenelst; Proeflokaal Bregje en Heinde & Ver, openen in rap tempo nieuwe vestigingen. Zo heeft Proeflokaal Bregje sinds kort ook een vestiging in Bloemendaal aan Zee (nummer 22) en opende Heinde & Ver onlangs haar derde vestiging in Noordwijkerhout.