nieuws

Vier diners beschikbaar voor Osteria Francescana in Modena

Restaurant 1679

Het Italiaanse Osteria Francescana van Massimo Bottura staat op de nummer 1-positie van de World’s 50 Best Restaurants. Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft voor donderdag 15 november vier diners beschikbaar.

Vier diners beschikbaar voor Osteria Francescana in Modena

Osteria Francescana is normaal gesproken een lastig te reserveren restaurant. Het Reisbureau Buitenlandsche Zaken heeft de gehele zaak op 15 november 2018 afgehuurd en heeft vier annuleringen.

De trip ziet er als volgt uit:
15 november 2018 vlucht naar Italië, transfer naar het hotel (Grand Hotel Majestic in Modena), transfer naar het restaurant, diner, inclusief wijnen, vervoer terug naar het hotel en op 16 november de terugvlucht naar Nederland. Eventueel verlengen is mogelijk. Bij het pakket zit ook een gesigneerd boek van Massimo Botura.

Massimo Bottura

Massimo Bottura

Baret Dokmecian van Buitenlandsche Zaken: ‘Het is de nummer 1 van de wereld en bijna niet tussen te komen! Ik heb een annulering voor vier personen en het zou jammer zijn als deze plaatsen leeg blijven.’

De reis kost 1685 euro per persoon.

Wil je mee naar Massimo Botura? Mail dan naar info@buitenlandschezaken.nl.

Reageer op dit artikel