Charles van de Perre stopt bij Michelin

Charles van de Perre stopt bij Michelin
Marc Roosens, opvolger van Charles van de Perre

Charles van de Perre gaat na een lang dienst verband bij Michelin met pensioen. Hij wordt met ingang van 1 januari 2019 opgevolgd door Marc Roosens. Van de Perre werkte ruim veertig jaar voor het bedrijf; hij kwam in 1977 in dienst.

Marc Roosens wordt de nieuwe general manager van Michelin Belux en Michelin Nederland. Hij volgt  Charles van de Perre op die na een lang dienstverband binnen de Michelin Groep per 1 januari 2019 met pensioen gaat.

Marc Roosens, 62 jaar, is al ruim 32 jaar werkzaam binnen de Michelin Groep zowel in de Benelux als in Frankrijk. Zo startte hij bij Michelin Travel Partner op de afdeling van de Michelin gidsen in de Benelux.

Vervolgens bekleedde hij diverse functies in Frankrijk waaronder Internationaal Aankoper voor de Groep en Directeur Personeelszaken in verschillende Michelin vestigingen in Frankrijk.


De Michelin-gids voor Nederland is op 17 december 2018 gepresenteerd in het De La Mar Theater in Amserdam.  Lees hieronder alles reacties.

Hoofdinspecteur  van Michelin, Werner Loens reageerde kort na afloop van de gidspresentatie op maandag 17 december 2018 op de mutaties in de nieuwe rode gids. Camera-beelden mogen we daar niet van maken; wel geluidsopnames. Luister naar de bevindingen van Werner Loens over de stand van Michelin 2019 voor Nederland.