nieuws

Noordzeevis uit Scheveningen-award voor restaurant Zarautz

Restaurant 250

Restaurant Zarautz heeft de Noordzeevis uit Scheveningen-award ontvangen, de prijs voor de Scheveningse horecagelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd aan hem uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke.

Noordzeevis uit Scheveningen-award voor restaurant Zarautz
Burgemeester Pauline Krikke en Suzanne van der Pijll overhandigen de award aan Harry Zarautz.

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten. Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet

Gebruik Noordzeevis stimuleren

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen- award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren.

Reageer op dit artikel