De monumentale voormalige woonboerderij in de Limburgse natuur werd door Guth en haar echtgenoot verbouwd en gemoderniseerd. The Annex is bedoeld voor privé-groepen tot 10 personen.
Guth lanceerde drie jaar geleden in Amsterdam The Talent Table, een platform voor jonge, opkomende chefs. Veel van deze chefs kregen Michelin-sterren of openden hun eigen succesvolle restaurants binnen zes maanden na de uitnodiging om te ‘freestylen’ bij The Talent Table.
Met The Annex wil Guthvoortboorduren op het succes van The Talent Table, en daarbij de ervaring uitbreiden met overnachtingsmogelijkheden en de rust van de vrije natuur.
Zowel ontbijt, lunch als diner worden bereid door een rijzende ster of een gelauwerde Michelin sterren-chef. Alle producten komen uit de regio van Geijsteren, zijn biologisch en zeldzaam door de kleine schaal waarop ze verbouwd of gehouden worden.
Guth zal zelf in de villa aanwezig zijn en als gastvrouw en sommelier optreden. Samen met de chefkok bepaalt zij dagelijks het menu van lokale en regionale specialiteiten en kiest zij de bijbehorende wijnen uit.
Schrijf gratis in voor thema updates
Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.