Prijs voor Restaurant De Dagvisser

Prijs voor Restaurant De Dagvisser
Fotobijschrift: Daniel Burer, bedrijfsleider, en Sjanet Schot, eigenaar Dagvisser, namen de award en oorkonde in ontvangst.

Restaurant de Dagvisser uit Den Haag ontving de Noordzeevis uit Scheveningen-award.

De prijs is voor de Haagse horecagelegenheid die het beste gebruikmaakt van Noordzeevis uit Scheveningen op de menukaart. Het restaurant kreeg van het publiek de meeste stemmen. De winnaar werd bekendgemaakt tijdens de Haagse Strand- en Terrasbeurs.

De Haagse Strand- en Terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen-award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zet zich in om Noordzeevis geliefder te maken, organiseert bijeenkomsten voor alle belanghebbenden en ondersteunt de ambassadeurs en de sector om Noordzeevis uit Scheveningen op de kaart te zetten.