Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal op horecabeurs Assen

Strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal op horecabeurs Assen

Op maandag 10 Februari opent de HorecaevenTT in Assen haar deuren. Horecaprofessionals gaan er op zoek naar efficiëntie en verrassingen op horecagebied. Tijdens de beurs vinden diverse kookwedstrijden plaats. Eén van die wedstrijden is de strijd om de Fortuna Carpaccio Bokaal.

Behalve de wisseltrofee met een verhaal, ligt er voor de winnaar ook een unieke ring klaar, een ring speciaal ontworpen voor Fortuna carpaccio. Deze unieke ring moet een symbool worden van vindingrijkheid en creativiteit in de keuken. Het moet een eer zijn deze ring te mogen dragen. Het mogen dragen hiervan geeft aan dat je tot een unieke groep koks behoort die willen laten zien hoe fantastisch hun vak is.

Deelnemers aan de Fortuna Carpaccio Bokaal

  1. Jordi Heemskerk Hilton Hotel Den Haag (titelverdediger)
  2. Dennis Lanting Hotel De Meulenhoek Exloo
  3. Nehaan Gigani Hilton Hotel Den Haag
  4. Marty Hagen Restaurant The Corner Dedemsvaart
  5. Gerard Haverkort Haverkort eten en drinken Slagharen
  6. Rob Pijpstra Restaurant Parc Sandur Emmen
  7. Michael Molenaar Restaurant Bij Qunis Lijnden
  8. Serdar Karamanoglu Restaurant de Lichtmis Nieuwleusen
  9. Vera Kruijer Restaurant de Sluiswachter Dwingeloo
  10. Marieke Knol Hotel ten Cate Emmen
  11. Admund de Jong GrandCafe de Fabriek Dalfsen
  12. Jelle Schepers Restaurants Stones Emmen

Maandag 10 februari 2020 vanaf 11.00 uur vindt de strijd plaats tijdens HorecaEvenTT Assen.