De Beren opent in Hoogeveen eerste restaurant in Drenthe

De Beren opent in Hoogeveen eerste restaurant in Drenthe

De Beren zet voor het eerst voet aan wal in Drenthe. In Hoogeveen opent de eerste van drie Beren restaurants in Drenthe, die volgt uit de overname van de horecaketen Het Postkantoor. Deze locatie krijgt ook een nachtfunctie.

De Beren nam in november 2019 Het Postkantoor over, een keten met drie grandcafés, in Hoogeveen, Meppel en Emmen. De vestigingen sloten voor verbouwing, Hoogeveen is nu de eerste die onder de nieuwe vlag opent.

Dit wordt de eerste vestiging van De Beren die ook een nachtfunctie krijgt: wanneer de corona-regels het weer toelaten kunnen gasten hier tot diep in de nacht terecht voor een drankje en muziek.

Het team is overgenomen van de vorige eigenaar en de voorbije maanden getraind in de Beren-formule. Wie de zaak gaat runnen is nog onbekend: De Beren is nog op zoek naar een geschikte ‘local hero’ als bedrijfsleider.

De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants en twintig bezorgrestaurants in heel Nederland. Eerder dit jaar fuseerden de restaurants en de bezorgrestaurants officieel, nadat enkele jaren geleden al werd besloten onder één naam en één logo verder te gaan.

De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. De horecaketen groeit hard en verwacht dit jaar, ondanks de huidige coronasituatie, nieuwe vestigingen te openen, waaronder Emmen, Doetinchem en Amsterdam-Noord.