Rotterdamse horecaondernemer begint delicatessenzaak David's Deli

Rotterdamse horecaondernemer begint delicatessenzaak David's Deli

De Rotterdamse horecaondernemer David van Steenderen is in de tweede lockdown, toen hij zijn Rotterdamse (wijn) restaurant Vineum moest sluiten, delicatessenzaak begonnen.

Horecaondernemer David van Steenderen heeft een passie voor kwaliteitsingrediënten, wijn/spijs combinaties en gastvrijheid. Toen de coronamaatregelen ook zijn Rotterdamse (wijn) restaurant Vineum troffen, besloot hij zijn kans te grijpen om in zijn woonplaats Westmaas een delicatessenzaak te beginnen in het pand van de voormalige keurslager Viergever.

David’s Deli biedt vlees, fijne, speciale vleeswaren, verse vis, schaal- en schelpdieren, kazen, noten en friandises. Ook is er een klein aanbod van speciaal geselecteerde wijnen en keuze uit kwalitatief hoogstaande versbereide afhaalmaaltijden. Ook staan er diverse soepen en salades op het menu. Het is David’s bedoeling van David’s Deli de culinaire hotspot van de Hoeksche Waard te maken.

De zaakis vanaf 27 november 2020 geopend en het team van David’s Deli staat vanaf dat moment klaar om de komende decembermaand op te luisteren met een culinair aanbod.