All inclusive live cooking restaurant de Watertuin opent in Zoetermeer

All inclusive live cooking restaurant de Watertuin opent in Zoetermeer

De Watertuin opent medio november in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer de zesde vestiging van haar all inclusive concept, waarbij gasten betalen voor hoe lang ze blijven in plaats van voor wat ze eten.

Gasten van de Watertuin eten onbeperkt van een uitgebreid menu uit verschillende keukens. Voorafgaand aan hun bezoek, bij de reservering of bij binnenkomst, kiezen gasten voor een arrangement van 2, 2,5 of 3 uur waarvoor ze een vast bedrag betalen. Binnen die tijd mogen ze onbeperkt eten en drinken. Betalen is dan ook vooraf, waardoor gasten nooit achteraf voor verrassingen komen te staan.

Op het menu staan onder andere sushi, grillopties met vlees en vis, wokgerechten en een uitgebreid vegetarisch aanbod.

Sanne van Bergen, Shopping Center manager van Stadshart Zoetermeer is blij met de komst van de Watertuin. ‘Als het aan ons ligt is de opening van de Watertuin een voorbode van meer goed nieuws voor het Stadshart. Mensen hebben weer zin om er op uit te gaan, en een vernieuwende formule als die van de Watertuin sluit daar perfect bij aan, evenals bij het bestaande en gevarieerde aanbod aan winkels en horeca in het Stadshart.’

De Watertuin opent volgens de huidige planning medio november. Het restaurant is bijna 1000 vierkante meter groot en biedt plaats aan 290 gasten. Verhuurder is Unibail-Rodamco-Westfield.

Zesde locatie

Zoetermeer is de zesde vestiging van all inclusive live cooking concept De Watertuin. Alle locaties bevinden zich in Zuid-Holland: Naaldwijk, Spijkenisse, Schiedam, Hendrik-Ido-Ambacht, Bergen op Zoom.