Onafhankelijk kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd op Horecava

Onafhankelijk kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd op Horecava

Tijdens horecavakbeurs Horecava is het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd. Op dit onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals tips en een overzicht van alle essentiële apparatuur voor het inrichten van een professionele keuken.

Van horeca tot bedrijfskantine, van retail tot restaurant. Daarnaast vinden bezoekers op Grootkeuken.nl een overzicht van de belangrijkste trends van de keukenwereld en handvatten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van onder andere hygiëne, onderhoud, duurzaamheid en energie.

Bij het inrichten van een professionele keuken komt veel kijken. Het aanschaffen van keukenapparatuur is kostbaar, en nieuwe technologische ontwikkelingen schudden de grootkeukenmarkt op. Energielabels, inductie versus gas, de beste plaats voor uw koelcellen en smart-apparatuur. Op het kennisplatform wordt aandacht gegeven aan wat essentieel is voor een keuken, waar een ondernemer op moet letten bij de aanschaf van apparatuur en welke producten nodig zijn. Naast kennis, biedt het platform ook inspiratie, voornamelijk op het gebied van trends en ontwikkelingen.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.