Kerstdiner Sergio Herman af te halen bij autodealers

Liefhebbers van restaurant La Pristine in Antwerpen, van Sergio Herman, kunnen 24 december het kerstdiner voor thuis afhalen bij verschillende dealerpunten van Jaguar Landrover. Het netwerk van het automerk zorgt ervoor dat de diners breder verkrijgbaar zijn.

Door de tweede lockdown vanwege de coronapandemie is restaurant Le Pristine van Sergio Herman, momenteel gesloten en aangewezen op take-away.

Jaguar Land Rover, waar Herman ambassadeur van is, ondersteunt het restaurant nu door op donderdag 24 december geselecteerde dealers open te stellen als afhaalpunt voor het kerstmenu van Le Pristine.

Sergio Herman: ‘Een fantastisch gebaar. Dankzij het dealernetwerk hebben wij de kans om meer mensen kennis te laten maken met de keuken van Le Pristine.

Le Pristine opende in juli van dit jaar de deuren in in Antwerpen, België. Het nieuwste restaurant van Sergio Herman is een plek ‘waar fashion, food en design hand in hand gaan’, aldus Herman. Naast kunst en muziek heeft de chef ook een zwak voor auto’s en is daarom sinds een aantal jaren ambassadeur van het aut0merk Land Rover.