Loetje opent deuren nieuwe restaurants

Loetje Arnhem heeft afgelopen weekend de deuren geopend. Het is de 26st locatie van het biefstukrestaurant in Nederland.

Het nieuwste Loetje restaurant is gevestigd aan het Gele Rijdersplein in Arnhem. De locatie is de afgelopen maanden geheel verbouwd. Binnen zijn de verschillende zitgedeeltes en het terras biedt uitzicht op de AKU fontein. In de eerste week van juli opende Loetje al de deuren van haar nieuwe vestiging in Leiden. Loetje Leiden is gevestigd op een prachtige locatie net iets buiten het centrum, aan de Hooigracht. Ook dit restaurant werd eerst grondig verbouwd.

Loetje komt naar Zwolle

Het stond al langere tijd op het verlanglijstje van Restaurant Company Europe, maar begin volgend jaar komt Loetje ook naar Zwolle. In het voormalige ‘Urbana’ net iets buiten het stadscentrum van Zwolle, wordt na de zomerperiode gestart met de grote verbouwing. Het pand met diverse zalen, was vooral bekend als locatie voor feesten en partijen en zal volledig worden gemoderniseerd naar de maatstaven van Loetje. Loetje Zwolle opent in 2022.

Loetje blijft zoeken naar nieuwe locaties

Sandra van Halderen, ceo: ‘Onze zaken zijn al decennia bekend in Amsterdam en omstreken en de laatste jaren ook bij het grote publiek in heel Nederland. Er zijn nog verschillende steden zonder Loetje, daar werken we hard aan

Restaurant Company Europe

De eerste vestiging, Café Loetje, opende ruim veertig jaar geleden als biljartcafé .Toen de ossenhaasbiefstuk met veel succes op de kaart werd gezet, maakten de biljarttafels plaats voor een ‘nieuw’ eetcafé, dat de basis werd voor alle andere Loetje vestigingen in Nederland. Inmiddels zijn er 21 vestigingen door heel Nederland en zijn Restaurantgroep Loetje en Debuut in 2020 verder gegaan onder de nieuwe naam Restaurant Company Europe. Hieronder vallen diverse horecaconcepten als Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican, verdeeld over meer dan vijftig restaurant- en cafélocaties.