Ready to serve: Loaded toppings van Verstegen

Ready to serve: Loaded toppings van Verstegen

Verstegen introduceert Loaded Toppings: kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte maaltijdcomponenten. Ze zijn gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en zijn perfect op smaak gebracht met de heerlijkste kruiden en specerijen. Zo creëer je de lekkerste loaded gerechten, zonder uitgebreide mise-en-place.

Ready to serve: Loaded toppings van Verstegen

Loaded gerechten zijn heel populair. Tegelijkertijd groeit ook de vraag naar vegetarische en vegan gerechten. Met Loaded Toppings heb je een antwoord op beide ontwikkelingen. Zo creëer je in een handomdraai de lekkerste loaded gerechten op een vega(n) basis. Of voeg zelf vlees toe om je eigen draai aan je gerecht te geven.

Met Loaded Toppings kun je alle kanten op. Van loaded taco’s tot loaded fries, van pulled nacho’s tot Italian caprese. De Loaded Toppings zijn verkrijgbaar in de vier heerlijke smaken Korean, Italian, Mexican en Indian Coconut Curry waarmee we inspelen op populaire wereldkeukens.

De verschillende vega(n) Loaded Toppings.
De verschillende vega(n) Loaded Toppings.

Kant-en-klaar gemak

De Loaded Toppings van Verstegen zijn echte smaak- en margemakers voor jouw menu. Een gemaksconcept voor maximale convenience. De toppings zijn namelijk allemaal kant-en-klaar en zowel warm als koud te gebruiken. De mise-en-place wordt daardoor stukken korter en dat zorgt voor een enorme tijdwinst. In een handomdraai zijn de loaded gerechten klaar om te serveren of te bezorgen. Ideaal voor elke foodprofessional. De Loaded Toppings zijn verpakt in easy-to-use 1 liter bekers en te vinden in het koelschap.

Loaded Mexican Taco Tortilla, op een vega(n) basis.
Loaded Mexican Taco Tortilla, op een vega(n) basis.

Loaded kwaliteit

De toppings zijn stuk voor stuk met zorg bereid en van de hoge, consistente kwaliteit. Elke topping is rijkgevuld en perfct op smaak gebracht met Verstegen kruiden en specerijen. Met Loaded Toppings heb je een vega(n) maaltijdcomponent in handen om gasten te kunnen inspireren en te verrassen met de lekkerste loaded gerechten. Wat dit laatste betreft: op de website van Verstegen vind je talloze recepten waarmee je heerlijk kan variëren.

Dit artikel is gesponsord door Verstegen.