Maak jij de nieuwe Legendary Mayonaise voor 2024?

Maak jij de nieuwe Legendary Mayonaise voor 2024?

In 2017 introduceert Remia de Legendary Real Tasty Mayonaises. Nu is is Remia op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise en daagt foodprofessionals uit een vernieuwende mayonaise voor Legendary Mayonaise serie te ontwikkelen.

De vijf Legendary Real Taste Mayoniases zijn rijk van smaak en hebben bijzondere smaaksensatie. Met de Classic Mayonaise, Black Truffle, Rosemary Seasalt, Garlic Sriracha en Lemon Pepper werd de basis gelegd voor een succesvolle serie sauzen, waarmee je elke gerecht verrijkt met een passende topping.

Anno 2023 hebben de Classic Mayonaise en Rosemary Seasalt plaats gemaakt voor de nieuwe Green Pesto Mayonaise. Daarnaast zijn de Legendary Mayonaises onlosmakelijk verbonden met Loaded Everything. Van loaded fries en hamburgers, tot belegde broodjes, borrelbites en het verrijken van diverse vlees-, vis en vega gerechten.

Op zoek naar een nieuwe smaak

Voor 2024 gaat Remia op zoek naar een nieuwe Legendary Mayonaise. Een vernieuwende mayonaise, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de Legendary Mayonaise serie.

Heb jij als foodprofessional een legendarische smaakjesmayonaise die voldoet aan de volgende criteria:

  • Vernieuwend en aanvullend ten opzichte van de huidige serie sauzen: Black Truffle, Green Pesto, Lemon Pepper, Garlic Sriracha en de voormalig Rosemary Seasalt.
  • Breed toepasbaar
  • Gluten- en lactosevrij
  • Geschikt voor DKW (niet koelvers)

Op een speciale webpagina is alle informatie over deze wedstrijd te vinden.

Prijzen

De winnaar krijgt een geldbedrag van €1500,-, de 2e prijswinnaar krijgt € 750,- en de 3e prijswinnaar € 375,-. Daarnaast gaan de productontwikkelaars kijken of de saus daadwerkelijk in productie genomen kan worden voor introductie in 2024, waarbij de winnaar de eerste drie jaar een vast bedrag per verkochte tube ontvangt.

De inschrijving loopt t/m vrijdag 30 juni 2023. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een voorselectie gehouden worden. De grote finale is op maandag 18 september tijdens Gastvrij Rotterdam (onder voorbehoud).