BN'ers openen nieuw restaurant Bar Brasserie De Blend in het Utrechtse Koffiekwartier

BN'ers openen nieuw restaurant Bar Brasserie De Blend in het Utrechtse Koffiekwartier

De Utrechtse Horeca Groep - bestaande uit onder meer oud-voetballers Marco van Basten en Frank Rijkaard - timmert hard aan de weg. Deze zomer openen de horecaondernemers een zesde locatie in de Domstad. Bar Brasserie De Blend is een verwijzing naar de wijk het Koffiekwartier waar ook de Douwe Egberts-fabriek staat.

Het restaurant aan de Vleutensevaart moet komende zomer feestelijk worden geopend. De eetgelegenheid krijgt een ruim terras met uitzicht over het Merwedekanaal. De Blend beschikt over twee aparte ruimtes voor grotere gezelschappen voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Marco van Basten

In 2021 werd de Utrechtse Horeca Groep door een bijzonder gezelschap opgericht. Een ondernemer, een zaakwaarnemer, twee ex-voetballers/trainers en een acteur: Edwin Oosterlaar, Perry Overeem, Marco van Basten, Frank Rijkaard en Barry Atsma.

Naast restaurant Dengh, waar de mannen graag samen kwamen om een hapje te eten, is er nu dus De Blend.  Eerder al opende ze vestigingen verspreid over de Domstad. Zo serveert Club Claar in het centrum urban kitchen shared plates. Is het vlakbij gelegen Bar Basta een Italian Bar met antipasti. In HAL 22 kan gegeten en gesport worden. Kortjak – vlakbij Kasteel de Haar – is een ideale plek voor recreanten voor borrel of lunch.

De Blend zoekt nog naar medewerkers.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.