Terras Top 100 2024 nr. 67: Brasserie Mirell, Naaldwijk

Terras Top 100 2024 nr. 67: Brasserie Mirell, Naaldwijk

Het terras van brasserie Mirell ziet er uitnodigend en gezellig uit. Er staan heaters en parasols, en er is muziek.

Gasten kunnen er comfortabel genieten, ongeacht het weer. De service bij brasserie Mirell is uitstekend. Medewerkers, gekleed in zwarte polo’s met het logo, zijn attent en efficiënt. Bestellingen worden snel en correct opgenomen. Ook wordt er aan upselling en bijverkoop gedaan.

De menukaart is overzichtelijk en aantrekkelijk. De gerechten worden na het bestellen snel geserveerd. Op aanraden van de medewerker combineren we het broodje met de carpaccio, wat een zeer goed idee is. Al het servies is in orde en past goed bij de gerechten.

Bij het serveren wenst de medewerker gasten een smakelijk eten en komt ook tussendoor even langs om te controleren of alles in orde is. Drankjes en gerechten worden met zorg geserveerd, zoals koffie met melk, suiker en een koekje en een smoothie met een schijfje sinaasappel. Door de combinatie van heerlijke gerechten, attente service en een gezellige ambiance staat brasserie Mirell terecht in de Terras Top 100.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.