nieuws

Eerste Subway Café in Nederland open

Café

In Rotterdam is de eerste vestiging van Subway Café geopend. Het grootste verschil met de traditionele restaurants van de keten is de inrichting van de zaak en de typische Amerikaanse aanvullingen in het assortiment.

Eerste Subway Café in Nederland open

In het Subway Café kunnen klanten niet alleen terecht voor de bekende broodjes, Subs, maar ook voor koffie van Seattles Best (een merknaam van Starbucks) en traditionele Amerikaanse producten als muffins, donuts en brownies.

‘Dit café is ingericht volgens het nieuwe Metro Subway decor’, vertelt franchisenemer Farshid Matloob, die in de havenstad ook een Subway restaurant runt. ‘Een interieur met een gezellige en gastvrije uitstraling, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen.’

Het Subway Café aan de ‘s-Gravendijkwal 149-151 is zeven dagen per week geopend, van 8.00 tot 20.00 uur. Nederland telt momenteel 157 Subway zaken maar slechts een Subway Café.

Reageer op dit artikel