nieuws

Zundert Trappist slaat vleugels uit naar de VS

Café 1655

Trappistenbierbrouwerij De Kievit gaat haar Zundert Trappist binnenkort naar de Verenigde Staten exporteren. ‘De vraag vanuit de VS konden we niet langer negeren.’

Zundert Trappist slaat vleugels uit naar de VS

‘Wij kregen steeds meer vragen vanuit Amerika om Zundert Trappist ook daar beschikbaar te stellen’, aldus broeder Christiaan. ‘De vraag vanuit de Verenigde Staten konden we gewoon niet langer negeren.’ Het bier zal in de Verenigde Staten verdeeld worden door Merchant du Vin en eind deze zomer op de markt komen.

Lees ook: Zundert brouwt nieuwe trappist voor horeca

Zundert Trappist: één van de twaalf

Trappistenbrouwerij De Kievit in Zundert is na brouwerij De Koningshoeven in Berkel-Enschot de tweede van Nederland en één van de twaalf brouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentiek Trappisten Product’ mag voeren. Het bier is binnen de muren van de abdij door de monniken zelf gebrouwen. De brouwerij kent een gelimiteerde
productie.

Zundert trappist voor horeca

Reageer op dit artikel