Volg ontknoping Koffie Top 100 2018 live via Facebook

Volg ontknoping Koffie Top 100 2018 live via Facebook

Kun je er zelf niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd wie dit jaar bovenaan staat in de Misset Horeca Koffie Top 100 2018? Volg dan maandagavond 24 september de bekendmaking van de top-3 live via Facebook. Rond 21.50 begint de uitzending.

Voor de 100 bedrijven die een plek in de Koffie Top 100 2018 hebben, is het een spannende dag: vanavond weten ze op welke plek ze staan. Hoe heeft de jury hen beoordeeld? Zijn ze de beste in hun stad of provincie? Wie wint de Publieksprijs, de titel Parel van het Jaar en wie is de Mooiste Koffievenue? En de belangrijkste vraag: wie is de nieuwe nummer één en opvolger van Josephine Coffee in Arnhem?

Voor iedereen die niet bij de uitreiking is vanavond in theater Kunstlinie Almere, doen we uitgebreid verslag van de bekendmaking. Op onze website tellen we mee af, en ook op Facebook en Twitter doen we verslag.

Twitter en Facebook

Volg op Twitter de redacteuren Nathalie Bluiminck (@BluiminckN), Michael Simon (@MichaelHoreca) en natuurlijk het algemene Twitteraccount van Misset Horeca (@MissetHoreca). De avond wordt mede gepresenteerd door redacteur Demian van der Reijden (@DemianvdReijden).

Behalve via Twitter zal de ontknoping van de lijst, de bekendmaking van de top-3, live te zien zijn op Facebook. Like de Facebookpagina van Misset Horeca en ontvang een berichtje als de live-uitzending start. Die zal tussen 21.50 en 22.00 beginnen.

Nieuwsbrief

Zodra de lijst bekend is, publiceren we de ranglijst van Koffie Top 100 in zijn geheel op MissetHoreca.nl, inclusief links naar alle juryrapporten. Iets later op de avond gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 25 september volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews, reacties van winnaars en een interactieve landkaart van de Koffie Top 100 2018.

Bekijk hier foto's van de bezoeken van de hoofdjury aan de top van de ranglijst